fbpx

Beschikbare pony’s en paarden

Wij hebben doorlopend verschillende pony’s en paarden beschikbaar voor de volle lease
(leasen op locatie naar keuze)

Te lease (beschikbaar) en te koop:

Doorlopend hebben wij een aanbod van pony’s en paarden voor de lease en voor de verkoop. Omdat het aanbod zo vaak veranderd (pony’s en paarden die in de lease gaan of verkocht zijn en nieuwe pony’s en paarden die beschikbaar komen) is het niet mogelijk het aanbod te blijven updaten op de website.

Voor het actuele aanbod van leasepony’s en paarden (of het kopen van een pony/ paard) kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via mail, bellen, of whatsapp.Β 

Wij bieden allerlei verschillende soorten pony’s en paarden aan; tinkers, irish cob, haflinger, fjord, welsh en nog meer rassen. Zowel merries als ruinen en in allerlei verschillende schofthoogtes en disciplines.

Wij hebben veel pony’s en paarden bij verschillende leasebaasjes.

Het zijn er te veel om alle foto’s hier te plaatsen, maar onderstaande collage’s geven een beeld van ons aanbod pony’s en paarden. De pony’s en paarden die je hieronder op de foto’s ziet zijn een paar van onze leasepony’s en paarden die al een leasebaasje hebben gevonden.

Interesse?

Aarzel niet om contact op te nemen! Je kunt altijd vrijblijvend kennis komen maken en proefrijden.

 

Snelle doorlooptijd en nieuw aanbod

Wij hebben veel blije leasebaasjes die hun perfecte leasepony/ paard hebben gevonden. Wij proberen iedere week nieuw aanbod te hebben van beschikbare pony’s en paarden – maar soms duurt het wat langer. We kiezen namelijk niet zomaar een pony of paard uit voor de lease, de pony’s en paarden die wij aanbieden willen wij goed kennen en wij willen weten dat ze gezond, fit, lief en braaf zijn. Soms duurt het wat langer om een pony of paard met deze kwaliteiten te vinden en duurt het dus iets langer voordat we weer een nieuwe pony/ paard kunnen aanbieden.

Er is veel belangstelling bij onze pony’s en paarden. Dit is te danken aan onze strenge eisen van de dieren. De doorlooptijd van een leasepony/ paard is bij ons dan ook erg snel. De doorlooptijd is één tot twee weken, en af en toe iets langer. Bij ons geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Vanwege deze snelle doorlooptijd kunnen wij niet op voorhand een pony of paard reserveren. Reserveren kan pas wanneer je langs bent geweest en kennis hebt gemaakt. Als je dan definitief kiest dat je de pony of het paard wilt dan is deze voor jou. Wij willen iedereen gelijke kansen geven, daarom werken wij niet met een wachtlijst. Dus zie je een pony of paard waarmee je een klik hebt en ben je de eerste die langs komt en kiest, dan is dat jouw leasepony/ paard. Zo hoef je nooit heel lang te wachten voordat je aan jullie nieuwe avontuur kunnen beginnen!

Contact:

info@sophiebella.nl
06- 40320471

Β