fbpx

Bijrijdpony’s

Bijrijdpony’s en paarden bij ons op stal

Een bijrijdpony of bijrijdpaard bij ons op stal betekent dat je een of meerdere vaste dagen in de week je ‘eigen’ pony of paard hebt. Deze pony staat gestald bij ons en wij doen de dagelijkse verzorging van het paard. Je kunt gaan rijden, net zo lang knuffelen en tutten als je wilt, grondwerk doen, zonder zadel rijden, lange lijnen, vrijheidsdressuur, horsemanship. Noem het maar op. Je kiest zelf hoe laat je komt, hoe lang je blijft (binnen de tijdsopgave), en wat je doet. Je mag gebruik maken van alle faciliteiten op ons terrein en alle spullen van jouw bijrijdpony/ paard. Op deze manier heb je alle plezier van een eigen paard, zonder dat je je druk hoeft te maken over dierenarts, hoefsmid, uitmesten en voer. Dat regelen wij namelijk voor je. Je hoeft nooit klusjes te doen. Het enige dat jij hoeft te doen is plezier maken en genieten! Wel de lusten, nooit de lasten.

Wij hebben een grote groep verschillende pony’s en paarden. Er is dus keuze genoeg: Een rustige en makkelijke pony, een groot en kalm paard, of juist een koppig en eigenwijze pony of paard. Er is voor ieder wat wils.
De beschikbare paarden voor lease bij ons op stal zijn te zien bij de Home Pagina onder “onze kudde”.

Ieder paard heeft op de vaste dagen een eigen bijrijder. Hierdoor is er een gezellige groep mensen op stal, zowel kinderen als volwassenen.
Je moet wel al zelfstandig kunnen opzadelen, verzorgen en paarden hanteren. Leasen is namelijk helemaal zelfstandig. Twijfel je of je voldoende ervaring hebt voor een bijrijdpony/ paard? Neem contact op. Je kunt namelijk ook lessen bij ons volgen.

Een pony of paard bijrijden bij ons op stal kost:


€55,- per maand voor 1 vaste dag per week. Omgerekend is dit gemiddeld maar €13,75 per leasedag.
Je hebt dan een hele dag jouw eigen pony of paard en mag hiermee zelfstandig bezig zijn op ons terrein en al onze faciliteiten.

€85,- per maand voor 1 vaste dag per week INCLUSIEF toestemming om zelfstandig op buitenrit te gaan met jouw leasepony/ paard. Je kan er opuit samen met jouw bijrijdpony/ paard en ook samen met andere bijrijders. Let op: dit is alleen voor ruiters vanaf 20 jaar of ouder.

*Betalingen lopen iedere maand via automatisch incasso. Je hebt dus nooit gedoe en zorgen om betalingen zelf te doen.

Bijrijder van een pony of paard kan op alle dagen van de week, ook in het weekend.
Je hebt dan je eigen paard van 12:00 tot 18:00.

Wanneer je bij ons op stal een paard of pony bijrijd, mag je mee doen met de maandelijkse bijrijders lessen. Deze lessen zijn slechts 15,- pp en duren een uur. We wisselen deze lessen af met buitenritten, lessen in de bak, mennen, dressuur en springen. Ook kun je meedoen aan onze onderlinge wedstrijden (springen en dressuur).

We hebben doorlopend verschillende pony’s en paarden beschikbaar. Neem contact op voor meer informatie.