Leasen

Plezier in paardrijden.

Lease een pony of paard

SophieBella heeft pony’s en paarden te lease. Je hebt het plezier van een eigen pony of paard, zonder de onverwachte kosten en risico’s.

Leasen kan op verschillende manieren.

Leasen bij ons op stal

Als je leaset bij ons op stal, dan heb je één of meerdere vaste dagen in de week je ‘eigen’ pony of paard. Deze pony staat gestald bij ons en wij doen de dagelijkse verzorging van het paard. Je kunt gaan rijden, net zo lang knuffelen en tutten als je wilt, grondwerk doen, zonder zadel rijden, lange lijnen, vrijheidsdressuur, horsemanship. Noem het maar op. Je kiest zelf hoe laat je komt, hoe lang je blijft (binnen de tijdsopgave), en wat je doet. Je mag gebruik maken van alle faciliteiten op ons terrein en alle spullen van jouw leasepony/ paard. Op deze manier heb je alle plezier van een eigen paard, zonder dat je je druk hoeft te maken over dierenarts, hoefsmid, uitmesten en voer. Dat regelen wij namelijk voor je. Je hoeft nooit klusjes te doen. Het enige dat jij hoeft te doen is plezier maken en genieten!

Wij hebben een grote groep verschillende pony’s en paarden. Er is dus keuze genoeg: Een rustige en makkelijke pony, een groot en kalm paard, of juist een koppig en eigenwijze pony of paard. Er is voor ieder wat wils.
De beschikbare paarden voor lease bij ons op stal zijn te zien bij de Home Pagina onder “personeel”.

Ieder paard heeft op de vaste dagen een eigen leaser. Hierdoor is er een gezellige groep mensen op stal, zowel kinderen als volwassenen.
Je moet wel al zelfstandig kunnen opzadelen, verzorgen en paarden hanteren. Leasen is namelijk helemaal zelfstandig. Twijfel je of je voldoende ervaring hebt voor een leasepony/ paard? Neem contact op. Je kunt namelijk ook lessen bij ons volgen.

Een pony of paard leasen bij ons op stal kost:
€55,- per maand voor 1 vaste dag per week. Omgerekend is dit gemiddeld maar €13,75 per leasedag.
Je hebt dan een hele dag jouw eigen pony of paard!

*Betalingen lopen iedere maand via automatisch incasso:
https://www.paypro.nl/product/SophieBella/57557

Paarden leasen kan op maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag, en zondag.
Je hebt dan je eigen paard van 12:00 tot 18:00, op donderdag 12:00 tot 20:00.

Wanneer je bij ons op stal een paard of pony least, mag je mee doen met de maandelijkse leasers lessen. Deze lessen zijn 15,- pp en duren een uur. We wisselen deze lessen af met buitenritten, lessen in de bak, dressuur en springen.

We hebben doorlopend verschillende pony’s en paarden te lease. Neem contact op voor meer informatie.

Leasen op jouw eigen locatie (volle lease)

*Volle lease is alleen voor paarden die hiertoe zijn aangewezen. Paarden op deze website bij “personeel” zijn paarden die niet van onze stal weg gaan. Geïnteresseerd in volle lease? Neem contact op voor meer informatie en beschikbare paarden. 

Wij bieden ook volle lease van pony’s en paarden aan. Volle lease betekent dat jij écht een eigen pony of paard hebt. Volle lease is een leuke en een veilige manier om paardeneigenaar te zijn. Een eigen paard kopen kan een hoop risico’s en zorgen geven. Wij bieden de unieke kans om een pony te leasen. Zo heb je alle plezier van een eigen pony of paard, zonder de zorgen! Je hebt geen zorgen over hoge ziekenkosten, dat je ergens “aan vast zit”, dat je geen klik hebt met een gekocht paard of dat je zoon/ dochter de pony of het paard ontgroeid. Leasen van pony’s en paarden is voor ruiters van alle leeftijden. De gekozen pony of het paard word dan gestald op een stal naar jouw keuze en de gehele verzorging van het paard ligt in jouw handen. Je hebt dan echt een eigen pony of paard en mag hiermee doen wat jij wilt! Je betaald zelf de kosten van de stalling en verzorging van je paard. Bij volle lease zijn er twee mogelijkheden:

Basis lease

Je betaalt alleen voor de lease van je pony of paard. Reguliere dierenarts behandelingen (jaarlijkse vaccinatie, verwondingen, kreupelheid, etc.) en veel voorkomende kleine behandelingen -zoals de hoefsmid- neem je zelf voor je rekening. Dierenartskosten zoals opname in een kliniek en operaties komen voor rekening van SophieBella. Zo kom je nooit voor onverwachte hoge kosten te staan.
Basis lease kost € 100,- per maand.

All-in lease

Bij all-in lease ben je zeker dat je iedere maand één bedrag betaald. Je hoeft dus niet apart te betalen voor reguliere behandelingen door de dierenarts (jaarlijkse vaccinatie, verwondingen, kreupelheid, etc) en veel voorkomende kleine behandelingen, zoals de hoefsmid. Ook dierenartskosten zoals opname in een kliniek en operaties neemt SophieBella voor haar rekening. Je kunt helemaal onbezorgd genieten van je lease paard.
All-in lease kost € 145,- per maand.

De betalingen van de volle lease bij SophieBella gaan via automatische incasso.
https://paypro.nl/product/Volle_lease_SophieBella/57596

 

*Bij volle lease brengen wij de pony of het paard naar de door jou uitgekozen locatie met onze paardenvrachtwagen. Leasen is dus inclusief het transport
* Leasen gaat met een contract. Deze kan op aanvraag vrijblijvend ingezien worden
*Indien u niet wilt/ kunt betalen via automatisch incasso kan het bedrag overgemaakt, pin, of contant voldaan worden
Hiervoor rekenen wij 10,- administratie kosten
*Volle lease is mogelijk wanneer de lease pony/ het paard van SophieBella gestald wordt binnen een straal van 30km Almere en 25km vanaf Nederhorst den Berg. Hierin is speling, maar veel verder dan deze straal plaatsen wij geen leasepony’s en paarden