fbpx

Paard huren

Plezier in paardrijden.

Paard huren

Je kunt bij SophieBella ook een paard huren om zelfstandig te rijden. Je kunt kiezen uit alle beschikbare paarden bij ons op stal (voor ieder wat wils). Met dit paard kun je dan een uur zelfstandig rijden in onze rijbaan.Β Onze rijbaan heeft een All Weather Tuft bodem bedekking en is het gehele jaar door goed te berijden. Ook is de rijbaan voorzien van bakletters voor het doen van dressuur oefeningen.

Met meerdere mensen komen huren kan, en alleen komen kan ook. Op deze manier kun je zelfstandig ontspannen in de bak op de rug van het paard, of juist intensief bezig zijn. Het is maar net waar de voorkeur naar uit gaat. Wel is het belangrijk dat je over voldoende ervaring beschikt omdat je zelfstandig rijdt, zonder instructrice.

Het huren van een paard kost €25,- per persoon per uur en kan ingepland worden op de volgende dagen en tijden:

Maandag: tussen 12:00 en 18:00
Dinsdag: tussen 10:00 en 12:00
Woensdag: tussen 10:00 en 13:00
Donderdag: tussen 09:00 en 12:00
Vrijdag: tussen 12:00 en 20:00
Zaterdag en zondag tussen 08:00 en 12:00

Huren is alleen in de rijbaan, wij verhuren geen paarden om zelfstandig mee op buitenrit te gaan. Om op buitenrit te gaan, kan een buitenrit afspraak gemaakt worden.

* Let op: heb je een afspraak gemaakt? Zeg deze bij verhindering minimaal 24 uur van te voren af. Anders moeten wij de afspraak helaas alsnog in rekening brengen.