fbpx

Paardrijles

Echt paardrijden.

Paardrijles

Bij SophieBella rijd je niet in een rondje achter elkaar aan, je leert écht zelf rijden van een gediplomeerd instructrice. Wij hebben verschillende groepen om in te lessen. Onze lessen zijn kleinschalig, dat betekent dat je met niet meer dan 7 ruiters in de les rijdt. Zo krijg je meer individuele aandacht en zit je niet in een te grote, drukke lesgroep. De lessen worden afgewisseld met de basis van het rijden in de bak, dressuur, springen, mennen, buitenritten en af en toe voltige. Ze doen we iedere keer weer iets anders en leer je ook allerlei verschillende dingen. Paardrijden is zo veel meer dan alleen maar rondjes achter elkaar rijden in een bak!

De beginners lessen zijn voor kinderen vanaf 9 jaar. Is je kind jonger dan 9 jaar, dan kan er gekozen worden voor privélessen en vervolgens instromen in de groepslessen. De halfgevorderde groep is vanaf 10 jaar en de gevorderde/ vergevorderde groepen vanaf 11 jaar. Wil je mee doen aan de lessen maar verschilt jouw leeftijd van bovengenoemde groepen, stuur dan even een berichtje om de mogelijkheden door te nemen. Afhankelijk van het niveau is het mogelijk om in te stromen in een hoger niveau wanneer je bij ons komt rijden.

Op dinsdag avond hebben wij een speciale volwassenen les voor mensen vanaf 16 jaar. Deze les is voor ruiters vanaf half gevorderd niveau. Ben je beginnend in de paardensport, dan is het mogelijk alvorens in de groepsles in te stromen een paar privélessen te nemen zodat je op het niveau bent van de groepsles.

 

Hieronder staat een overzicht van onze vaste groepslessen:

Dinsdag

18:00/19:00 Groepsles kinderen: gevorderd/ vergevorderd niveau
19:00/20:00 Groepsles volwassenen: vanaf halfgevorderd niveau.

Woensdag

15:00/15:30 Groeples kinderen: beginners niveau
15:30/16:00 Groepsles kinderen: halfgevorderd niveau
16:00/17:00 Groepsles kinderen: gevorderd niveau

 

Lespakketten

Als je iedere week vast in de les meerijd profiteer je van onze – lagere tarief – lespakketten. De lespakketten zijn maandelijks opzegbaar. Wij hebben de volgende lespakketten:

Voor de beginners lessen
Half uur lespakket: €50,-
(4 lessen van een half uur à €12,50 per les)

Vanaf halfgevorderd niveau
Uur lespakket: €80,
(4 lessen of buitenritten van een uur à €20,00 per les)

Losse lessen

Je kunt er ook voor kiezen om losse lessen af te nemen. Dan betaal je alleen voor de les die je op dat moment meedoet.

Losse beginners les half uur: €15,-
Losse les vanaf halfgevorderd niveau 1 uur €25,-

Privé lessen

Je kunt bij ons ook privélessen inplannen. Dan krijg je dus echt helemaal alleen les op een pony of paard van onze kudde. Deze privélessen duren een half uur. De privélessen kunnen op alle dagen van de week ingepland worden en er kan ook een vaste dag en tijd afgesproken iedere week. Deze lessen kunnen gebruikt worden om op niveau te komen van een groepsles, of omdat je het fijner vind om gewoon de volledige aandacht te krijgen.
(Een les buiten de standaard lestijden om): Privé les half uur: €30,-

Paardrijles voor iedereen

Wij vinden dat paardrijden gaat om plezier met elkaar en plezier met de paarden. Onze paarden worden daarom zo veel mogelijk zonder bit gereden. Onze paarden staan op een natuurlijke huisvesting – paddock paradise. Onze paarden staan nooit op stal en zijn altijd samen in de kudde.

Wanneer je bij ons komt voor paardrijles kom je voor je plezier. Daarom doe je bij ons alleen de dingen die je leuk vind. Heb je bijvoorbeeld een angst voor de galop of om te springen, dan hoef je dit niet te doen. Wij willen onze leerlingen helpen om te groeien en om over angsten heen te komen, maar wij zullen nooit iemand in een positie zetten waarbij je iets moet doen. Je komt voor je hobby, en die hobby moet zo leuk mogelijk zijn. Als je een bepaalde discipline liever niet doet, dan hoeft dat nooit. Je komt voor je plezier, en niets is verplicht!

 

 

 

* Wanneer je toevallig alleen bent in een groeps les, gaat de les alsnog door. Je krijgt dan voor hetzelfde bedrag als de groepsles, een privé les (t.w.v 30,-).

 

Let op: Zeg je les bij verhindering altijd minstens 24 uur van te voren af. Anders moeten we de les helaas alsnog in rekening brengen.