Leasen bij ons op stal

Leasen bij ons op stal

Als je leaset bij ons op stal, dan heb je één of twee vaste dagen in de week je ‘eigen’ pony of paard. Deze pony staat gestald bij ons en wij doen de dagelijkse verzorging van het paard. Je kunt gaan rijden, net zo lang knuffelen en tutten als je wilt, grondwerk doen, zonder zadel rijden, lange lijnen, vrijheidsdressuur, horsemanship. Noem het maar op. Je kiest zelf hoe laat je komt, hoe lang je blijft (binnen de tijdsopgave), en wat je doet. Je mag gebruik maken van alle faciliteiten op ons terrein en alle spullen van jouw leasepony/ paard. Op deze manier heb je alle plezier van een eigen paard, zonder dat je je druk hoeft te maken over dierenarts, hoefsmid, uitmesten en voer. Dat regelen wij namelijk voor je. Je hoeft nooit klusjes te doen. Het enige dat jij hoeft te doen is plezier maken en genieten!

Wij hebben een grote groep verschillende pony’s en paarden. Er is dus keuze genoeg: Een rustige en makkelijke pony, een groot en kalm paard, of juist een koppig en eigenwijze pony of paard. Er is voor ieder wat wils.
De beschikbare paarden voor lease bij ons op stal zijn te zien bij de Home Pagina onder “personeel”.

Ieder paard heeft op de vaste dagen een eigen leaser. Hierdoor is er een gezellige groep mensen op stal, zowel kinderen als volwassenen.
Je moet wel al zelfstandig kunnen opzadelen, verzorgen en paarden hanteren. Leasen is namelijk helemaal zelfstandig. Twijfel je of je voldoende ervaring hebt voor een leasepony/ paard? Neem contact op. Je kunt namelijk ook lessen bij ons volgen.

Een pony of paard leasen bij ons op stal kost:


€55,- per maand voor 1 vaste dag per week. Omgerekend is dit gemiddeld maar €13,75 per leasedag.
Je hebt dan een hele dag jouw eigen pony of paard!

*Betalingen lopen iedere maand via automatisch incasso:
https://www.paypro.nl/product/SophieBella/57557

Paarden leasen kan op dinsdag, donderdag*, zaterdag, en zondag.
Je hebt dan je eigen paard van 12:00 tot 18:00, op donderdag 12:00 tot 20:00.
*Op donderdag hebben wij altijd een volwassenen dag op stal. Er mogen alleen leasers vanaf 18 jaar en ouder een pony of paard leasen op de donderdagen.

Wanneer je bij ons op stal een paard of pony least, mag je mee doen met de maandelijkse leasers lessen. Deze lessen zijn 15,- pp en duren een uur. We wisselen deze lessen af met buitenritten, lessen in de bak, dressuur en springen. Ook kun je meedoen aan onze onderlinge wedstrijden (springen en dressuur).

We hebben doorlopend verschillende pony’s en paarden te lease. Neem contact op voor meer informatie.