Paddock paradise

Paddock Paradise

Natuurlijk huisvesten

Met de indeling van ons Natuurlijk paardenpension proberen we de leefomstandigheden van het paard zo goed mogelijk na te bootsen. We nemen het Paddock Paradise systeem van Jamie Jackson als uitgangspunt en vinden het belangrijk dat daarnaast ook andere aspecten voor het paard aan de orde komen, zoals de juiste voeding, verzorging en dagelijkse omgang met respect, rust op stal en niet te vergeten de veiligheid van een goede afrastering.

Het welzijn van de paarden is onze eerste prioriteit en daarnaast hebben wij ook zeker aandacht besteed aan de faciliteiten die het voor jou prettig maken om lekker met je paard bezig te zijn, zoals een eb- en vloed rijbak, verwarmde kastenkamer, toilet en kantine en ruime poets- en opzadelplekken.

De Paddock Paradise wordt ingericht op 2 hectare land, daarnaast is er al een track rondom de grote zand paddock van 100×35 meter waar je ook kunt spelen of rijden met je paard. Deze grote paddock is tevens een deel van het leefgebied van de paarden, dat betekent dat we het grondwerk hier doen en het rijden zoveel mogelijk in de rijbak, ook met het grondwerk kunnen de paarden vaak gewoon blijven staan.

Pensionstal

Wij zijn de ideale stal voor recreatieruiters die meer willen dan het paard 24/7 in een weiland zonder beschutting en toch ook graag voor zichzelf een altijd goede eb- en vloedrijbak ter beschikking willen hebben! Buiten de Natural Horsemanship en het recreatief rijden zijn er ook mensen bezig met rechtrichten en (klassieke) dressuur. Ook een gezellige kantine -sinds kort met houtkachel-, toilet, ruime zadelkasten, afspuitplaats, overdekte poetsplaats ….etc. maken het plaatje compleet.