fbpx

Paddock paradise

Paddock Paradise

 

01. Grasweide ingezaaid met een speciaal paardengras mengsel
02. Heuvel rondom de waterbron
03. Waterbron
04. Track
05. Grote paddock
06. Rijbaan met eb- en vloedbodem en verlichting
07. Schuilplaats met slowfeeder
08. Voerplein (verharde ondergrond)
09. Meerdere voerplekken op het voerplein
10. Longeerkraal
11. Mestopslag
12. Grote loods
13. Opslag
14. Kantine, overdekte poetsplaatsen, kluisjes en zadelkasten ruimte.
14. Grote, overdekte schuilplaats met vlasbodem bedekking
15. Buitenstallen en poetsplaatsen
16. Grote loods met de binnenstallen
17. Parkeerplaats
18. Kinderboerderij
19. Woonhuis

Zo natuurlijk mogelijk

Paddock Paradise is ontworpen zodat de paarden er zo veel mogelijk op hun gemak zijn en het naar hun zin hebben. Je vindt er ook alles om zelf lekker met je paard bezig te zijn, zoals een eb- en vloed rijbak, een verwarmde kastenkamer, toilet en kantine en ruime poets- en opzadelplekken.

De Paddock Paradise staat op 2 hectare land. Er is een track rondom een grote zand paddock van 100×35 meter waar je ook kunt spelen of rijden met je paard. Deze grote paddock is ook een deel van het leefgebied van de paarden. Dat betekent dat we hier het grondwerk doen en zoveel mogelijk in de rijbak rijden, zodat de paarden vaak gewoon kunnen blijven staan.

Ideale pensionstal

Wij zijn de ideale stal voor recreatieruiters die meer willen dan het paard 24/7 in een weiland zonder beschutting en toch ook graag voor zichzelf een altijd goede eb- en vloedrijbak ter beschikking willen hebben! Buiten de Natural Horsemanship en het recreatief rijden zijn er ook mensen bezig met rechtrichten en (klassieke) dressuur. Ook een gezellige kantine -sinds kort met houtkachel-, toilet, ruime zadelkasten, afspuitplaats, overdekte poetsplaats ….etc. maken het plaatje compleet.