fbpx

Paddock paradise

Paddock Paradise

 

01. Grasweide ingezaaid met een speciaal paardengras mengsel
02. Heuvel rondom de waterbron
03. Waterbron
04. Track
05. Grote paddock
06. Rijbaan met eb- en vloedbodem en verlichting
07. Schuilplaats met slowfeeder
08. Voerplein (verharde ondergrond)
09. Meerdere voerplekken op het voerplein
10. Longeerkraal
11. Mestopslag
12. Grote loods
13. Opslag
14. Kantine, overdekte poetsplaatsen, kluisjes en zadelkasten ruimte.
14. Grote, overdekte schuilplaats met vlasbodem bedekking
15. Buitenstallen en poetsplaatsen
16. Grote loods met de binnenstallen
17. Parkeerplaats
18. Kinderboerderij
19. Woonhuis

Zo natuurlijk mogelijk

Paddock Paradise is ontworpen zodat de paarden er zo veel mogelijk op hun gemak zijn en het naar hun zin hebben. De pony’s en paarden leven in een gemengde groep van merries en ruinen vanaf veulen tot bejaard paard. De kudde bestaat uit 30 pony’s/ paarden.

Naast de fijne plek voor je pony of paard vindt je bij ons ook alles om zelf lekker met je paard bezig te zijn. We hebben namelijk een eb- en vloed rijbak, een verwarmde kastenkamer, longeerkraal/ roundpen, toilet en kantine en ruime poets- en opzadelplekken. Het mooie bos om in te rijden is dichtbij.

Ideale pensionstal

Wij zijn de ideale stal voor recreatieruiters die meer willen dan het paard 24/7 in een weiland zonder beschutting en toch ook graag voor zichzelf een altijd goede eb- en vloedrijbak ter beschikking willen hebben! Buiten de Natural Horsemanship en het recreatief rijden zijn er ook mensen bezig met rechtrichten en (klassieke) dressuur. Ook een gezellige kantine -sinds kort met houtkachel-, toilet, ruime zadelkasten, afspuitplaats, overdekte poetsplaats ….etc. maken het plaatje compleet.