fbpx

Succes verhalen

Allemaal blije leasers!

Met trots kunnen wij zeggen dat ons bestand aan leasepony’s en paarden de afgelopen tijd erg gegroeid is en nog steeds blijft groeien. Dit laat namelijk zien hoe veel mensen er al een match gevonden hebben met hun ideale pony of paard, zonder risico’s van onverwachte kosten of onzekerheden. Leasen is de ideale manier van paardeneigenaar zijn, voor jong en oud.

Velen zijn je al voor gegaan en hebben op dit moment plezier van hun leasepony of paard van SophieBella.
Bekijk de onderstaande video vanaf minuut 3:00 voor reacties van een paar huidige leasers: succesverhalen.

 

 

Wij hebben doorlopend verschillende pony’s en paarden beschikbaar voor de volle lease
(leasen op locatie naar keuze)

Te lease (beschikbaar) en te koop:

Doorlopend hebben wij een aanbod van pony’s en paarden voor de lease en voor de verkoop.

Voor het actuele aanbod van leasepony’s en paarden (of het kopen van een pony/ paard) ga je naar de ‘home’ pagina van deze website. Als je iets naar beneden gaat zie je daar ons huidige aanbod.

Wij bieden allerlei verschillende soorten pony’s en paarden aan; tinkers, irish cob, haflinger, fjord, welsh en nog meer rassen. Zowel merries als ruinen en in allerlei verschillende schofthoogtes en disciplines.

Wij hebben veel pony’s en paarden bij verschillende leasebaasjes.

Wij hebben meer dan 50 pony’s en paarden in de lease op allemaal verschillende plaatsen in Nederland. Vanwege privacy van de huidige leasebaasjes van deze pony’s en paarden plaatsen wij geen foto’s van de pony’s en paarden die verleased zijn. Wanneer je een pony of paard bij ons leaset, mag je dat echt zien als jouw eigen pony/ paard en wij plaatsen dan ook geen foto’s van jouw eigen leasepony/ paard op onze site of social media zonder toestemming.

Snelle doorlooptijd en nieuw aanbod

Wij hebben veel blije leasebaasjes die hun perfecte leasepony/ paard hebben gevonden. Wij proberen iedere week nieuw aanbod te hebben van beschikbare pony’s en paarden – maar soms duurt het wat langer. We kiezen namelijk niet zomaar een pony of paard uit voor de lease, de pony’s en paarden die wij aanbieden willen wij goed kennen en wij willen weten dat ze gezond, fit, lief en braaf zijn. Soms duurt het wat langer om een pony of paard met deze kwaliteiten te vinden en duurt het dus iets langer voordat we weer een nieuwe pony/ paard kunnen aanbieden.

Er is veel belangstelling bij onze pony’s en paarden. Dit is te danken aan onze strenge eisen van de dieren. De doorlooptijd van een leasepony/ paard is bij ons dan ook erg snel. De doorlooptijd is een paar dagen tot twee weken, en af en toe iets langer. Bij ons geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Vanwege deze snelle doorlooptijd kunnen wij niet op voorhand een pony of paard reserveren. Reserveren kan pas wanneer je langs bent geweest en kennis hebt gemaakt. Als je dan definitief kiest dat je de pony of het paard wilt dan is deze voor jou. Wij willen iedereen gelijke kansen geven, daarom werken wij niet met een wachtlijst. Dus zie je een pony of paard waarmee je een klik hebt en ben je de eerste die langs komt en kiest, dan is dat jouw leasepony/ paard. Zo hoef je nooit heel lang te wachten voordat je aan jullie nieuwe avontuur kunnen beginnen!

De jaarlijkse terugkomdag

Voor alle personen met een leasepony of paard bij SophieBella hebben wij een jaarlijkse terugkomdag. Dit is ieder jaar op 22 september. Iedereen is dan welkom om met zijn/ haar leasepony of leasepaard bij ons in Biddinghuizen te komen. Zo kan je de andere leasers leren kennen, tips uitwisselen en gezellig bezig zijn. Ieder jaar doen we iets anders, zoals een buitenrit of een clinic. Deze kan je dan bijwonen samen met jouw leasepony/ leasepaard. Deze dag is geheel kosteloos en is voor iedereen die bij ons een leasepony of leasepaard heeft.

Interesse?

Aarzel niet om contact op te nemen! Je kunt altijd vrijblijvend kennis komen maken en proefrijden.

Contact:

info@sophiebella.nl
06- 40320471

Β